Oudste rijschool Eindhoven

Met rijschool Eindhoven wordt vrijwel altijd verwezen naar rijschool Dekker. Deze rijschool is de grootste rijschool Eindhoven. De meeste mensen die in deze regio een rijbewijs hebben, hebben dat hier gehaald. Rijschool Eindhoven geeft les aan leerlingen in Eindhoven en de regio daar omheen met plaatsen als Geldrop, Helmond, Waalre, Velhoven, Mierlo, Son en Valkenswaard. Bij deze rijschool Eindhoven kun je elk rijbewijs behalen, van het rijbewijs voor een personenauto tot elk vervoersbewijs voor het beroepsvervoer. Bij het rijbewijs voor een personenauto wordt zelfs een garantie afgegeven dat je het rijbewijs zult halen.

Bij Rijschool Eindhoven is elke leerling welkom

Rijschool Eindhoven neemt iedereen aan als leerling. Ook mensen met autisme, ADHD of zeer ernstige faalangst kunnen bij deze rijschool rijlessen volgen. Een deel van de instructeur heeft een speciale aanvullende opleiding gevolgd om deze mensen te kunnen begeleiden naar het rijbewijs. Wie niet in één keer slaagt voor het praktijkexamen hoeft de kosten van het CBR niet te betalen. Die neemt de rijschool de eerste vier keer voor zijn rekening. Zoveel vertrouwen heeft het bedrijf in de kwaliteit van zijn instructeurs en in de motivatie van zijn leerlingen.

Oudste rijschool van Nederland

Rijschool Dekker is de oudste rijschool van Nederland. Deze rijschool is al in 1932 gestart. In al die jaren wordt er lesgegeven in de auto’s die op dat moment tot de modernste van hun tijd behoren. Het lesgeven in de modernste auto’s is nog steeds één van de sterke punten van het bedrijf. Bijzonder bij rijschool Eindhoven is dat je er als leerling meer leert dan strikt noodzakelijk is voor het behalen van het rijbewijs. Je krijgt ook een korte slipcursus. En het bedrijf heeft de beschikking over een ongevallensimulator om leerlingen te laten ervaren hoe het is om een ongeluk te krijgen.