Rijd bewust

Vroeger reden veel mensen met dieselauto’s en benzineauto’s, maar tegenwoordig wordt er meer gedacht aan het milieu en zijn we duurzamer bezig. We denken aan onze gezondheid en recyclen steeds meer. Doordat we steeds meer bewust worden betreft het milieu, rijdt grotendeels van de mensen nu hybride of helemaal elektrisch. Mensen die zakelijk elektrisch rijden kunnen het nog aangeven de belastingdienst en dit scheelt vaak ook in de BTW. Voor particulieren is een volledige elektrische auto een stuk duurder om te kopen, daarom is het een aanrader om te kijken naar een elektrische leaseauto zowel hybride of volledige elektrisch. Veel leasebedrijven bieden tegenwoordig namelijk ook elektrische leaseauto’s aan in hun assortiment.

Ook elektrisch leasen

Heb je een particuliere auto, maar wil je toch duurzamer rijden? Dan is het zeker een aanrader om te kijken naar elektrische auto, zoals een volledige elektrische auto of een hybride. Maar het aanschaffen van een elektrische auto als particulier kan best nog wel prijzig zijn, daarom overwegen tegenwoordig veel mensen toch een leaseauto. Veel leasebedrijven, zoals Auto Leasen autoleasecenter, hebben een ruim assortiment waar je dus ook elektrische auto’s uit kunt kiezen. Dit bespaard dus veel kosten. Door het aanschaffen van een leaseauto is het maandbedrag van je elektrische leaseauto veel lager en zit je niet vast aan onderhoudskosten. Er zijn verschillende leasebedrijven te vinden op het internet, zoals Auto Leasen autoleasecenter. Door verschillende leasebedrijven te vergelijken, zie je meteen welk maandbedrag je kwijt bent en welk assortiment ze hebben.

Rijden zonder zorgen

Als je een leasecontract afsluit, dan kan je uit een ruim assortiment leaseauto’s kiezen. Zie je een mooie leaseauto? Dan stel je samen met het leasebedrijf het leasecontract samen, daarin komt te staan welke auto het is, welke kleur, automerk, maandbedrag en andere voorwaarden.  In je maandbedrag voor je leaseauto zit ook al inbegrepen de wegenbelasting, de btw, onderhoud en eventuele reparaties en afschrijving. Wat je naast het maandbedrag nog moet betalen is de benzine en de eventuele parkeerboetes. Doordat je niet meer hoeft na te denken aan de onderhoudskosten en de andere kosten die bij een particuliere auto horen, heb je minder stress en hoef je alleen een maandbedrag te betalen aan het leasebedrijf en verder niks. Wel zo makkelijk. Auto Leasen autoleasecenter