Maak verplaatsing snel en simpel

Wat moet je je nu voorstellen bij een agv machine? Het is een met opdracht voorgeprogrammeerde computer op zelfrijdende wielen die u en uw team ondersteund op de werkvloer. De machine wordt vaak gebruikt om op een variabele, doeltreffende en vooral veilige manier materialen van punt a naar b te verplaatsen. De voertuigen hoeven niet handmatig bestuurd te worden en 24/7 in te zetten om gemakkelijk te vervoeren.

Wat is er allemaal mogelijk?

Met de agv (Automated Guided Vehicle ofwel Automatisch Geleide Voertuigen) hoeft u niet meer te denken aan sjouwen. Dit zijn voertuigen die volledig geautomatiseerd en onbemand zijn, deze transportvoertuigen die in diverse omgevingen toe te passen zijn kunnen verschillende materialen en producten verplaatsen zoals in fabrieken, loodsen en magazijnen. De machines maken gebruik van innovatieve en moderne technieken. Onze automated guided vehicles zijn dus ontworpen om te optimaliseren en automatiseren van intern transport in zowel magazijn- als productie- en distributie omgevingen. Wij bieden een grote variatie aan standaard agv oplossingen en daarnaast zijn wij ook expert in maatwerk. Voor ieder wat wils kunnen wij bijzondere wensen in kaart brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos en we kunnen alles exact afstemmen op de eisen van verscheidene projecten en de bijbehorende toepassingen.

Is een automatisch geleide voertuig iets voor u?

De voertuigen zijn in allerlei verschillende branches te gebruiken, waar u ook werkzaam bent. Probleemloos en functioneel. Onze ervaren in-house ingenieurs zijn up-to-date van de meest recente ontwikkelingen binnen de technologische, maar ook in vele andere (logistieke) industrieën. Denk hier bijvoorbeeld aan automotive, productie, gezondheidszorg en pharmaceutisch, verpakkingen, voedingsmiddelen en papier. Daarnaast doen we ook onze eigen software ontwikkeling, productie en assemblage.Naast dat het een meer energiebesparende manier van werken is, is dit ook de meest perfecte handelwijze om het werkproces te versnellen en met deze aanpak de winstgevendheid van een bedrijf te verhogen. Zo houdt u meer tijd over voor overige taken.