Naar je werk op een elektrische step

De elektrische step is sinds een paar jaar een populair vervoersmiddel om een grote stad mee te verkennen. Bijna in elke stad zie je wel een groepje toeristen rijden op elektrische steps.  Tegenwoordig zie je ook steeds meer mensen een elektrische step gebruiken om naar hun werk te gaan. Zo gebruik ik sinds kort een elektrische step om op werk te komen. Ik vind het ideaal! Het is erg leuk, maar daarnaast ook nog praktisch.

Er zijn genoeg voordelen om te kiezen voor een elektrische step als vervoersmiddel naar je werk. Je kan je elektrische step inklappen, waardoor je hem makkelijk mee kan nemen in de trein,bus of metro. Je bent sneller op je bestemming en je hoeft geen inspanning te leveren. Daarnaast is het een duurzaam product, dus je draagt ook nog bij aan het milieu.

Er is alleen een nadeel aan een elektrische step in Nederland. Je moet je elektrische step eerst laten keuren door het RDW om de weg op te mogen. Er heerst veel onduidelijkheid over deze regels en wetten, maar Cora van Nieuwenhuizen (minister van Infrastructuur en Waterstaat) gaf aan dat er voor de zomer 2020 duidelijkere regels en wetten komen met betrekking op elektrische steps.

Mensen maken vooral gebruik van elektrische steps die je kan huren. Terwijl het veel goedkoper is om een eigen elektrische step te kopen. Het is een redelijk duur product, maar na de aanschaf heb je bijna tot geen kosten meer. Je betaalt niet meer voor benzine of diesel, want je kan hem na gebruik opladen. Heb je interesse in een elektrische step? Zorg dan dat je een kijkje neemt op vroem.nl. Ze bieden allerlei verschillende elektrische steps aan in verschillende prijsklassen.