Rijschool Tilburg 013

Een benzineauto, of toch een elektrische auto?

We leven in een tijd, waarin iedereen steeds milieubewuster wordt. Vroeger was er alleen het gat in de ozonlaag, tegenwoordig spreken we alleen nog over de CO2 uitstoot. Deze uitstoot wordt onder andere veroorzaakt door uitlaatgassen van auto`s. Om dit te reduceren gaan bijna alle automerken hun modellen aanpassen. We gaan langzaam over van de “normale” auto op de hybride en de volledig elektrische auto`s. Maar waarom willen mensen een elektrische auto kopen?

Voordelen van een elektrische auto

Afgezien het feit dat elektrische auto`s veel stiller zijn, en geen CO2 uitstoot hebben, zijn er ook fiscale voordelen. Wanneer u een nieuwe auto koopt, moet u hierover BPM betalen. Dit wordt gebaseerd op een basisbedrag en aangevuld met een bedrag gebaseerd op de CO2 uitstoot van de auto. U raad het al, minder uitstoot betekent minder BPM. Een elektrische auto stoot geen CO2 uit, en hierdoor zijn deze ook vrijgesteld van het basisbedrag. Vervolgens is er de wegenbelasting. Voor alle auto`s geldt dat hier wegenbelasting voor betaald moet worden. De ergste vervuilers betalen het meest, de minste vervuilers het minste. Wanneer u een elektrische auto koopt, betaalt u tot 2024 geen wegenbelasting. Steeds meer mensen hebben zonnepanelen en kunnen hierdoor “gratis” hun auto opladen.

Waar kunt u makkelijk en veilig particulier een gebruikte elektrische auto kopen

Op de website van Bynco heeft u keuze uit vele elektrische auto`s. Zij bieden de mogelijkheid om hier particulier een elektrische auto te kopen. Maar waarom zou u hier een elektrische auto kopen in plaats van op de bekende autoverkoopsites? Kopen bij Bynco geeft u zekerheid. Alle elektrische auto`s op de site van Bynco zijn grondig door een expert geïnspecteerd en zijn allemaal voorzien van een taxatierapport. Tevens krijgt u op alle auto`s 14 dagen bedenktijd. Wanneer de auto u toch niet helemaal bevalt, kunt u deze binnen 14 dagen terugbrengen, waarbij u het volledige aankoopbedrag teruggestort krijgt op uw rekening. Last but not least…. Bynco geeft u 180 dagen garantie op uw elektrische auto. U leest dat goed, u koopt particulier een auto, en krijgt toch 180 dagen garantie. Geen enkele andere site biedt deze veiligheid.