Goede uitslag van de elektrische fiets test

ANWB-fiets-select-768x204Als er iets is waar ik lekker van kan ontspannen is dat heerlijk fietsen in mijn vrije tijd. Even lekker een frisse neus halen buiten en ook nog eens een beetje sportief doen, beter kan je het niet krijgen. Natuurlijk is een normale fiets wel erg zwaar en dat merkte ik ook steeds vaker want het werd met de fietstocht steeds zwaarder. Natuurlijk ben ik ook niet meer erg jong en vind ik ontspannen en relaxed kunnen fietsen ook wel fijn, daarom ben ik op zoek gegaan naar een elektrische fiets test waaruit blijkt welke de beste is en waar ik goed van kan genieten.

Genieten van de nieuwe fiets

Dankzij de elektrische fiets test kwam er een fiets uit die precies goed bij mij en mijn fietsstijl past, ik heb geen moment getwijfeld en heb er meteen een gekocht. Sinds ik deze fiets heb geniet ik nog steeds meer van het fietsen en kom ik goed tot rust zonder veel moeite te doen. Het is werkelijk genieten en ik heb dan ook geen moment spijt gehad dat ik mijn oude fiets weg heb gedaan.

ANWB Test

Elk jaar worden er fietsen getest door de ANWB waardoor er een selectie uitkomt wat de beste fietsen zijn van dat jaar, afgelopen jaar hoorde  mijn fiets daarbij en dat was ook goed te merken. Ik ga vanaf nu weer heerlijk genieten van mijn fietstochten en kan weer heel wat kilometers maken met deze nieuwe schoonheid.EFC-overall-winnaar-1500-1999