fietsspecialist laren voor een mooie fiets!

1

Een tijdje geleden is mijn fiets door een val partij kapot gegaan vandaar dat ik snel opzoek moest naar een nieuwe. Vandaar dat ik onmiddellijk een kijkje gaan nemen op het internet, met de intentie een nieuwe fiets te kopen. In een mum van tijd kwam ik dan ook terecht bij fietsspecialist laren. Nu zul je vast denken wat is dit voor winkel. Nou dit een fietsen winkel waarin vele verschillende soorten fietsen aangeboden worden voor zeer lage prijzen. Je kan er ook voor kiezen om online te kopen. Vandaar dat ik het uiteindelijk het besluit nam een fiets te bestellen via deze webshop!

Hele aardige mensen1

Voor de aankoop van mijn fiets nam ik contact op met de aanbieder. Ik wilde namelijk weten welke fiets ik het beste kon gaan aanschaffen.Na een goed gesprek werd mij gevraagd waar ik de fiets voor wilde gaan gebruiken. Deze vraag beantwoorden ik natuurlijk en van het een kwam het ander. Na het beantwoorden van een aantal vragen raadde deze fietsenwinkel mij een Batavus aan. Deze fiets is volgens hun een stevig model die tegen een stootje kan.

Fiets kopen

Ik volgde het advies op en nu zo’n twee maanden later kan ik met trots vertellen, dat ik een betrouwbaar advies heb gekregen. De service is dan ook fantastisch van deze fietsenwinkel. Simpelweg omdat de fiets gratis werd thuisbezorgd, er was sprake van een snelle levering en ook heb ik een goed en betrouwbaar advies gekregen van fietsspecialist laren!

 

TAGS: