rijschool-dekker-logo

Rijlessen rijschool Dekker als beste aangeschreven

rijschool-dekker-visual-1

Het was eindelijk zo ver, ik had genoeg geld gespaard om te beginnen met rijlessen. Als student wil ik mijn rijbewijs natuurlijk zo snel en zo goedkoop mogelijk halen. Ik ben natuurlijk gelijk opzoek gegaan naar een goede en betrouwbare rijschool.

De rijschool

Via een vriend ben ik bij rijlessen rijschool dekker terecht gekomen. Ik heb de fel gele auto’s al wel eens langs zien rijden en daarom heb ik ze nog even opgezocht via het internet. Toen ik “rijlessen rijschool Dekker” opzocht zag ik gelijk allemaal positieve reacties en de meeste mensen waren in een keer geslaagd. Het wekte wel vertrouwen dat deze rijschool zo goed aangeschreven stond. Al deze positieve berichten moesten wel een goed teken zijn en daarom heb ik direct gebeld en een proefles ingepland. Aan de telefoon is mij toen uitgelegd dat aan de hand van de proefles werd gekeken hoeveel lessen ik ongeveer nodig had.

dekker-auto

Op het afgesproken tijdstip werd ik bij mij thuis opgehaald en mocht ik gelijk achter het stuur kruipen. Ik was een beetje verbijsterd dat ik gelijk achter het stuur mocht gaan zitten. We reden gelukkig naar een industrie terrein waar de instructeur het een en ander uitlegde. Ondanks dat ik nog nooit in een auto had gereden ging het best goed en dankzij de duidelijke instructies begreep ik waarmee ik bezig was.

Ik mocht best snel op voor mijn praktijkexamen en gelukkig ben ik in een keer geslaagd! Dit komt omdat de instructeur altijd duidelijk is geweest en de rijlessen altijd fijn verliepen.