Rijles

Rijbewijs nabij Terneuzen met spoed halen

Een tijdje geleden haalde ik mijn rijbewijs nabij Terneuzen. Hiervoor heb ik de spoedopleiding gevolgd. We wonen namelijk nogal afgelegen en voor mijn vervolgopleiding zou ik dan twee uur onderweg zijn met het openbaar vervoer om op school te komen. Enkele reis dus. Dat is natuurlijk op de lange termijn niet vol te houden dus mijn ouders vonden het een goed idee om snel mijn rijbewijs te halen zodat ik met de auto naar school kan.

Rijbewijs nabij Terneuzen

Rijbewijs nabij Terneuzen halen via een spoedopleiding

Er zijn niet heel veel rijscholen die spoedopleidingen aanbieden dus ik vond het wel belangrijk om ook een goede rijschool te vinden en niet zozeer met de eerste de beste in zee te gaan. Zo kwam ik terecht bij RijbewijsTeam. Hier bieden ze verschillende spoedopleidingen aan, afhankelijk van het aantal lessen dat jij ongeveer nodig hebt. Dat betekent dat je begint met een intake. Tijdens deze intake ga je samen met de instructeur rijden. Dit is eigenlijk een soort rijles maar dan om te zien hoe jij het oppikt en ervaart. Op basis van deze intake bepaal je samen met je instructeur welk pakket het beste geschikt is voor jou.

RijbewijsTeam

Verschillende spoedpakketten

RijbewijsTeam biedt vijf verschillende spoedopleidingen aan, variërend van 20 tot 40 lessen en allemaal inclusief het rijexamen. Je kunt je rijbewijs dus al binnen 10 dagen halen! In mijn geval kwamen we uit op een pakket met 30 lessen. Ik wilde wel meerdere keren per week lessen maar niet langer dan 2 uur achter elkaar omdat dan de aandacht verslapt en je niks meer opneemt, dat vond ik zonde. Ik heb dus uiteindelijk mijn rijbewijs binnen 3 weken gehaald. Ook direct de eerste keer geslaagd omdat ik heel goed voorbereid was dankzij mijn instructeur van RijbewijsTeam. Ik kan nu met de auto naar school en dat scheelt veel tijd.