Meer informatie over Rijschool Westeraam

Ik zocht naar meer informatie over de rijschool bij mij in de buurt. Dit was namelijk rijschool Westeraam na een korte zoektocht op Facebook. Ik scrolde een tijdje terug door mijn Facebook nieuws heen waarbij ik een post tegenkwam over een rijschool bij mij in de buurt. Onder de post werd er verwezen naar meer informatie doormiddel van het bezoeken van de website te bezoeken. Dit heb ik gedaan zodat ik meer meer informatie zou krijgen over deze rijschool.


De website

Op de website was er veel informatie te vinden over de tarieven en over de manier waarop er les gegeven wordt. Onder het kopje motorrijles was er uitgebreide informatie over wat je zou moeten kunnen aan het einde van je lessen. Zodat je alvast voorbereid was op wat je te wachten staan en wat er van je verwacht wordt.

Reviews

Ik vond het ook erg belangrijk om informatie te verzamelen over wat andere van de rijschool vinden. Hierbij kwam ik weer terug op de Facebookpagina van de rijschool. Hier las ik over het algemeen alleen maar positieve reviews. Na mijn eerste proefles waar ik me direct voor aangemeld had bij het bezoeken van de website. Was het mij al gelijk duidelijk dat ik bij deze rijschool mijn motorrijbewijs zou willen halen. Ik had al gelijk een goede klik met mijn rijinstructeur. En alles werd mij op een vriendelijke en uitgebreide manier uitgelegd.