eerste rijles

Mijn eerste rijles gehad!

Afgelopen week was het mijn beurt! Ik mocht mijn eerste rijles ervaren. Zenuwen gieren door mijn lijf vanaf het moment dat ik mijn lesauto de straat in zag rijden.

Het moment dat ik te horen had gekregen dat ik van mijn ouders het rijbewijs zou krijgen ben ik direct gaan zoeken. Het liefst wilde ik een rijschool zien te vinden waar de kosten aantrekkelijk zijn, tevens ook de hoeveelheid lessen welke ik minimaal wil houden natuurlijk. Zit er niet bepaald op te wachten om enorm veel rijlessen te moeten volgen alvorens ik op examen mag. Hierdoor ben ik gaan zoeken naar een rijschool en terecht gekomen bij rijschool Osseforth. Zij beschikken over diverse auto’s welke eenvoudig zijn om te besturen, perfect voor mij dus!

eerste rijles

Proefles gevolgd

Vanaf het moment dat ik voldoende informatie had gelezen op deze website wist ik het zeker: Hier wil ik mijn rijlessen volgen! Zo heb ik ervoor gekozen om mijzelf in te schrijven en een proefles te volgen. Het moment dat mijn leswagen voor de deur stond wilde ik niets liever dan instappen en wegrijden. Echter verliep het allemaal stap voor stap wat voor mij erg prettig was. Het moment dat ik daadwerkelijk achter het stuur mocht kruipen was ik enthousiaster dan ooit tevoren. Voor mij was het dan ook vrij snel duidelijk dat ik hier aan de juiste hand ben. Ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is en ik op examen mag! Mijn eerste rijles verliep dan ook erg goed.

eerste rijles