Motorkleding in de zomer

Motorrijden, ik ben er gek op! Dagelijks gebruik ik mijn motor voor zowel het werk als ontspanning. Nu het weer zomer is zal ik weer langere afstanden gaan maken op de motor. In augustus ga ik een weekje met vrienden naar Spanje. In de zomer is het soms lastig om een goede motoroutfit te dragen die wel veilig is maar niet te heet! Een handige doorwaai motorjas is daarom erg geschikt voor in de zomer. Een doorwaai motorjas zorgt namelijk voor verkoeling en is even veilig als een normale motorjas. Omdat mijn motorkleding echt weer aan vervanging tot was ben ik online op zoek gegaan naar een nieuwe motorjas en motorbroek.

art 1

Ruim assortiment online

Motorkledingcenter is een, voor mij, bekend bedrijf waar ik vaak motorkleding koop. Het handige is dat ze ook een webshop hebben. Bij Motorkledingcenter heb je erg veel keuze op het gebied van motorkleding en accessoires. Zelf ben ik dit keer gegaan voor de doorwaai motorjas van het merk Segura. Dit is mijn favoriete merk. Daarnaast zijn de functionaliteiten van de jas zeer goed. Online zijn veel positieve reviews te vinden over de jas. Dit draagt voor mij ook bij aan de keuze.

 

Een bestelling plaatsen bij Motorkledingcenter gaat snel en eenvoudig. De verzending is gratis bij een bestelling vanaf 75 euro en ook kun je je pakket altijd binnen 14 dagen retourneren of ruilen. Ik heb de doorwaai motorjas inmiddels binnen en ben erg blij met de jas. Het model zit perfect en daarnaast is de kwaliteit erg goed. Ik heb nu al erg veel zin in motorvakantie naar Spanje! Ga jij nog op vakantie?