overschrijven auto

Wil je je auto verkopen?

Je denkt er al een tijdje over na, je wil je auto verkopen. Maar je hebt tot op de dag van vandaag je auto nog niet verkocht, want je vraagt je af hoe je je auto moet overschrijven. Gelukkig is dat allemaal zo geregeld en wordt dat allemaal voor je gedaan. Je zou dus als je een koper hebt voor je auto snel die keuze kunnen maken en het af kunnen handelen. Een auto overschrijven is namelijk zo geregeld bij een Kentekenloket en dan moeten zowel de koper als de verkoper aanwezig zijn en beschikken over de juiste documenten. Als je dat allemaal bij je hebt, dan is het echt maar een paar minuten werk.

overschrijven auto

 Snel je auto verkopen

Wellicht helpt dit je om sneller een keuze te maken en te kiezen voor je auto verkopen. Als je dan een koper hebt dan wil je er vaak ook zo snel als mogelijk vanaf. Maar je wil wel een goede prijs voor je auto. Hoe pak je dat aan?

 –          Zorg dat je auto er goed uit ziet!

–          Let er op waar je je auto te koop zet, en denk dan na over de prijs en poets voordat er iemand komt kijken je auto grondig. Leg ook de instructie- en onderhoudsboekje van de auto klaar (betrouwbare indruk).

–          Kentekenbewijs overschrijven, zoek alvast uit waar het in de buurt kan en als je het eens bent over de prijs kun je dit ook direct regelen.