Taxi Aria

Fijne rit gehad bij taxiaria.nl/

Afgelopen nacht ben ik vervoerd met de taxi van taxiaria.nl. Dit was nodig omdat ik ,toen ik op het station kwam, erachter kwam dat er geen treinen en bussen meer reden. Toen ik daarachter kwam, ging ik gelijk opzoek naar een taxi. Op het station waren echter amper taxi’s te vinden. Daarom zocht ik daarna op het internet. Op het internet zag ik heel wat taxi’s verschijnen toen ik zocht op ‘’taxi Doetinchem’’. Boven aan de lijst zag ik taxiaria.nl/ staan. Dat was ook de reden waarom ik voor hen koos.

Taxi Aria

Er nam gelijk iemand op

 

Toen ik belde naar taxiaria.nl/ nam er gelijk iemand op. De medewerker stelde me de vraag waarmee ze mij van dienst konden zijn. Ik gaf daarna het antwoord dat ik graag van station Doetinchem naar Hengelo gebracht wilde worden. Waarop hij antwoordde dat dit geen probleem was. De taxi was er vervolgens binnen 10 minuten. Ik vond dit een snelle en vooral aangename dienst.

Taxi Aria

Tevreden over geleverde dienst

Na 10 minuten zag ik de taxi verschijnen. Ik liep er naar toe en stapte in. Toen ik binnenstapte bij taxiaria.nl/ werd ik zeer vriendelijk ontvangen. Ik vertelde waar ik heen moest en de chauffeur begon gelijk met rijden. De auto waar ik in zat zag er erg netjes uit en voldeed, voor mijn gevoel, aan alle eisen waaraan een taxi moet voldoen. Tijdens de rit naar Hengelo heb ik een interessant gesprek gehad over het zijn van een taxichauffeur. De chauffeur was erg aardig en dat maakte het waarschijnlijk dat de rit zo snel voorbij ging. Ik ben echt tevreden over de dienst die mij geleverd is door taxiaria.nl/. Bij taxiaria.nl/ mag je pas van een taxi spreken.