Een betrouwbaar autobedrijf in Utrecht

Wanneer je op zoek bent naar een autobedrijf Utrecht, dan kan ik je aanraden om eens bij Garage DRC langs te gaan.  DRC staat voor Diagnose en Reparatie Centrum en zijn dan ook een RDW erkend autobedrijf. De medewerkers van deze garage kunnen veel meer dan alleen een APK keuring, ook onderhoud en reparaties, nieuwe banden en balanceren en olie verversen zijn één van de werkzaamheden. Mocht je auto hier in onderhoud gaan, dan is het mogelijk om 24/7 deze reparatie te volgen door deze reparatie te tracken. Mijn auto heb ik hier al een hele tijd in onderhoud en nog nooit is een rekening mij tegen gevallen.  

Geweldige service

Het is zelfs mogelijk om een tweedehands auto hier bij dit autobedrijf in Utrecht te kopen. Voordat ik tot koop van deze auto overging is deze auto eerst helemaal nagekeken of deze in orde was. Deze controle beurt is geheel gratis en voor mij een teken dat deze garage geweldige service geeft.

Zonder dat je een afspraak maakt kan je hier al terecht voor een APK keuring. Over het algemeen streven de vakkundig opgeleide monteur’s er naar om alle reparaties zo snel mogelijk af te handelen. Moet er een nieuwe uitlaat gemonteerd worden, dan kan je even wachten in de wachtruimte onder het genot van een kopje koffie, al snel kan jij je rit weer vervolgen.