Professioneel auto onderhoud in Almere

Voor auto onderhoud Almere ga ik altijd naar autoschade Markerkant. Bij deze garage weet ik zeker dat hier de service hoog in het vaandel staat en de medewerkers zeer professioneel zijn. Met veel passie en enthousiasme gaan zij aan het werk. Tevens maken zij gebruik van de modernste apparatuur waardoor geen enkele auto een raadsel voor de medewerkers is. Zo hoorde ik voor een tijd terug een rare tik onder mijn motorkap vandaan komen, voor de zekerheid maar even langs de garage gereden. Binnen een paar minuten kwam één van de medewerkers mij al vertellen dat er een moertje niet goed was aangedraaid, maar verder geen problemen kon veroorzaken.  

Zeer vakkundig personeel

Wanneer je ook van plan bent om voor auto onderhoud in Almere naar deze garage te gaan, maar graag van tevoren wilt weten wat ongeveer de kosten gaan worden neem dan een kijkje op de site. Via de website van autoschade Markerkant kan je online invullen wat er aan je auto gedaan moet worden, zoals: 

      
 Airco Check
 APK Keuring
 Distributieriem vervangen
 Grote onderhoudsinspectie
 Katalysator vervangen
 Kleine inspectie
 Koppeling vervangen
 Remblokken voorzijde vervangen
 Remschijven – en blokken voorzijde vervangen
 Ruitenwisser achterzijde vervangen
 Ruitenwisser voorzijde vervangen
      

Nadat je een keuze hebt gemaakt en je kenteken hebt ingevuld, krijg je meteen een offerte te zien wat het allemaal gaat kosten.