Waarom u een DAF CF truck moet kopen 

Wanneer je op zoek bent naar een truck die comfortabel rijdt, een hoger laadvermogen heeft en ook nog eens zuiniger rijdt dan iedere andere truck, dan is de keuze snel gemaakt. Een DAF CF truck is voor je dan de juiste keuze. Zo ben je verzekerd van een truck waarmee je en jouw chauffeurs veilig en zonder zorgen de weg op kunnen.

DAF CF kopen

Het kopen van een nieuwe truck is geen goedkope uitgave en dus is het ontzettend belangrijk dat je zich goed laat informeren omtrent de mogelijkheden in de markt. Als u een veilige en comfortabele truck wenst dan is de aanschaf van een DAF CF een optie die het overwegen meer dan waard is. Deze truck bied vele voordelen zoals een lager brandstofgebruik op lange ritten, een hoger laadvermogen, maximale voertuigbeschikbaarheid, excellente aandrijflijnen, talloze chassisconfiguraties en je rijdt er ook nog eens zeer veilig mee.

De DAF CF is een waar pronkstuk

Wanneer je kiest voor een DAF CF, dan kies je voor een truck met een prachtig interieur, maar ook exterieur. Met een nieuw vormgegeven zonnekap is de aerodynamica van de truck een stuk verbeterd, wat als gevolg heeft dat er een lager brandstofgebruik kan worden behaald. Tevens is er meer ruimte gemaakt om jouw bedrijfsnaam te kunnen plaatsen op de truck. Zo ben je nog zichtbaarder voor jouw klanten. Als het gaat om het interieur beschikt de DAF CF over een nieuw energiezuinig klimaatregelsysteem dat ook via de achterwand te bedienen is. Tevens is er een DPA (Driver Performance Assistent) geïntegreerd in het instrumentenpaneel waardoor jouw chauffeur nog beter kan zien hoe er zuiniger gereden kan worden. Als laatste kunnen de schakelaars op het dashboard naar eigen inzicht worden geplaatst. Zo kun je de truck op maat laten installeren voor uw chauffeurs.

Excellente aandrijflijnen zorgen voor brandstofbesparing

Als organisatie kijk je altijd naar de beste oplossingen waarmee er het meeste bespaard kan worden. Door te kiezen voor een DAF CF truck, maak je direct de keuze voor een besparing als het gaat om brandstof. Deze truck beschikt namelijk over excellente aandrijflijnen. Dat houdt in dat er een hoger koppel in de truck is wanneer er lagere toerentallen zijn. Met de aandrijflijn die hieraan is gekoppeld betekent dit dat je op een brandstofbesparing tot wel 7% kunt rekenen. En dat is niet alleen heel fijn voor jouw portemonnee, maar het betekent ook nog eens een lagere CO2 uitstoot. Je draagt dus tevens jouw steentje bij aan het milieu!

Een perfecte basis voor vele chassisconfiguraties

De DAF CF is een truck die een betrouwbaar en veilig chassis bevat. Met dit chassis is er daarom enorm veel mogelijk. Denk aan verschillende componenten zoals de montage van brandstoftanks of het plaatsen van een volledige vernieuwd elektronisch geregelde luchtvering. Het is allemaal mogelijk bij de keuze voor een DAF CF truck.