Pick Up Truck

Pick up truck gezocht (en gevonden!)

Al een tijdje waren wij op zoek naar een mooie pick up truck. In Nederland zie je die niet zo veel rijden. Veel mensen hebben hier ook een sterk Amerikaans gevoel bij. Dat is niet zo gek eigenlijk, want veel van deze auto’s zijn ook Amerikaans. Wij houden daar echt van en wilden er daarom graag een kopen. Om het ideale model te vinden is nog best een lange zoektocht geweest. Zowel mijn vrouw als ik zouden erin gaan rijden. Zodoende hadden wij ook beiden eisen en wensen en daarop selecteren was lastig. Uiteindelijk kwamen wij terecht bij Bos v8 Supercars. Zij hadden de mooiste truck die wij gezien hadden. Die had ook gelijk alle details waar wij naar op zoek waren. Het was in de beste staat en wij konden er een mooie proefrit in maken.

Pick Up Truck

Tijd voor een nieuwe pick up truck

De onderstaande auto is het uiteindelijk geworden. Het is een behoorlijk grote pick up truck! Wij zijn er ontzettend blij mee, want zeg nou zelf: hij ziet er toch hartstikke goed uit? Het scheelt dat wij bij ons huis voldoende ruimte hebben om te parkeren. Daar hadden wij vooraf niet over nagedacht. Maar het parkeren met dit beest is soms nog wel een uitdaging. Hoe dan ook, hier zullen wij nog jarenlang van gaan genieten. Er is erg veel ruimte en grote objecten verplaatsen is nu ook appeltje eitje. Dat is dus perfect voor onze onderneming.

 

Pick Up Truck

Vraag naar meer info

Wil jij meer weten over de pick up truck of andere speciale v8 auto’s? Neem kosteloos contact op met Bos v8 Supercars! Zij helpen jou graag verder en kunnen je in een handomdraai adviseren over hun aanbod. Het is ook altijd leuk om eens te gaan kijken naar de prachtige wagens die zij hebben staan! Ik zeg doen.