Occasions Steenbergen heeft de auto die jij wil!

1

Al een lange tijd was ik op zoek naar een auto, ik kon maar geen geschikte vinden en had het zoekwerk eigenlijk al zo goed als opgegeven. Tot op een dag kreeg ik een goede tip van een vriend die onlangs een nieuwe auto had gekocht bij een, volgens hem, een top bedrijf waar je super goed geholpen word. Natuurlijk werd ik nieuwsgierig en ben ik zelf ook eens gaan zoeken via Occasions Steenbergen. Ik kwam op de website terecht van het autobedrijf dat door mijn vriend bedoeld werd en al meteen kon je zien dat ze een professionele website hadden.

Een kijkje op de website!2

Het duurde niet lang voor dat ik de website helemaal door had en wist waar de auto’s stonden die ik graag wilde hebben. Ik was namelijk al een tijdje opzoek naar een specifiek model en die hadden ze gelukkig op de website staan dus ik wilde zo snel mogelijk langs gaan. Voor dat ik langs ging besloot ik om even te bellen voor een afspraak. Ik kreeg een hele vriendelijke man van Occasions Steenbergen aan de telefoon en we hebben een datum en tijd afgesproken!

Langs gegaan voor de afspraak.

Ik kwam aan bij het bedrijf en wat ik hier zag deed mij veel goed. De droomauto die ik al jaren wilde hebben stond hier en in goede conditie ook nog. Als je opzoek bent naar een leuke auto neem dan snel een kijkje op de website!

3

TAGS: