Maak nu gebruik van Autospuiterij Amsterdam

Ben jij opzoek naar een Autospuiterij Amsterdam en omstreken, dan ben je aan het goede adres bij het bedrijf  Schouten in Haarlem. Na het uitdeuken of repareren van jouw auto kunnen ze de auto ook weer van een nieuwe laklaag voorzien. Niet alleen auto’s zijn welkom bij Autospuiterij Amsterdam, maar ook personenbusjes, bedrijfswagens, motoren en scooters kunnen terecht bij dit bedrijf.

lak1

Nieuwe lak is altijd goed

Niet alleen met reparatie is een nieuwe lak aan te raden, er komen vaak genoeg mensen naar dit bedrijf die zomaar een nieuwe, frisse lak willen op hun voertuig. Dit kan het bedrijf aanbieding in verschillende manieren, zo kun je ervoor kiezen om de hele auto te voorzien van een nieuwe laag, maar ook meerlagensystemen, special paints, spotrepair, industriewerk en ook kunststofreparatie van bijvoorbeeld jouw plastic bumper kunnen ze verzorgen. De verf is van hoge kwaliteit en kan voor alle doeleinden worden gebruikt, zo kunnen ze er glanswerk mee realiseren, maar ook mat is niet weg te denken. Bij scooters als de oudere Vespa’s detecteren ze vaak roest aan de onderzijde of tussen de naden en ze behandelen deze dan ook standaard met Tectyl. Water heeft daarna geen vat meer op de gespoten onderdelen.

Andere voorwerpen

Niet alleen voertuigen worden onder handen genomen, ook bijvoorbeeld jouw keuken of meubilair kan worden voorzien van een ander kleurtje. Dit natuurlijk niet met autolak, maar hier word hoogwaardige industrielak voor gebruikt. Neem voor meer informatie contact op met één van de medewerkers en zij zullen je verder helpen.

lak2