mitsubishi dealer

Laat je verrassen door deze Mitsubishi dealer

Ben jij op zoek naar een mooie en betrouwbare Mitsubishi? Of heb je er al één, maar is het tijd voor een goede onderhoudsbeurt? Dan ben je bij Mitsubishi dealer Kreijne aan het juiste adres. Profiteer nu van eerlijk en deskundig advies, een uitstekende klantenservice en aantrekkelijke prijzen. Ben jij benieuwd naar wat Mitsubishi dealer Kreijne voor jou kan betekenen? Lees dan gauw verder.

Ontdek het aanbod

Bij Mitsubishi dealer Kreijne kan je profiteren van een enorm aanbod aan betrouwbare auto’s. Of je nu op zoek bent naar een compacte auto voor een lage prijs of juist voor het allernieuwste model wilt gaan: deze dealer heeft het allemaal. Bovendien heb je ook nog de mogelijkheid om de auto niet te kopen, maar te leasen. Dit is ideaal als je niet in één keer een enorme hoeveelheid geld kwijt wilt zijn, maar liever gewoon een maandelijks leasebedrag betaalt. Uiteraard kunt u al deze opties uitgebreid bespreken met de experts, om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt.

Een proefrit maken?

Heb je in de showroom een auto gevonden die aan al jouw eisen voldoet? Dan is het tijd voor een proefritje. Dit is niet alleen een goed idee om erachter te komen of je de auto ook wel echt lekker vind rijden, maar ook omdat het natuurlijk hartstikke leuk is. Neem de tijd om alle functies eens goed uit te testen en ontdek wat de auto allemaal kan. Bij Mitsubishi dealer Kreijne is het aanvragen van een proefritje heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar even het formulier op de website in te vullen en klaar is Kees! Ideaal, toch?

Professioneel onderhoud

Als je al een Mitsubishi hebt, kan je bij Mitsubishi dealer Kreijne ook terecht voor een uitgebreide onderhoudsbeurt. Het laten onderhouden van je auto bij een erkende dealer brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • De Mitsubishi dealer gebruikt altijd originele onderdelen om jouw auto te repareren.
  • Je bent na een bezoek aan de dealer altijd zeker van de nieuwste software-updates.
  • Je krijgt garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.
  • Je krijgt ook garantie op de gemonteerde onderdelen.

Al met al zijn er dus meer dan genoeg redenen om jouw auto te laten onderhouden of repareren door een erkende Mitsubishi dealer.

Maak een afspraak

Het maken van een afspraak bij Mitsubishi dealer Kreijne is heel eenvoudig. Op de website vind je drie verschillende contactformulieren:

  1. Het eerste formulier kan je invullen als je vragen of opmerkingen hebt over de service, jouw Mitsubishi of een ander onderwerp.
  2. Je gebruikt het tweede formulier om een afspraak te maken voor een proefrit. 
  3. Het laatste formulier is iets uitgebreider en dien je te gebruiken als je een onderhoudsafspraak wilt maken. Op dit formulier vul je onder andere in wat de kilometerstand is, wat je wilt laten repareren of onderhouden en wanneer dit jou het beste uitkomt. 

Voor elk van deze formulieren geldt dat een medewerker van de Mitsubishi dealer zo snel mogelijk contact met je opneemt om de details te bespreken. Zo simpel kan het zijn!