Gasveer kapot, en nu?

Die nieuwe auto’s hebben tegenwoordig een automatisch opengaande achterklep met een Gasveer. Maar deze was bij mij kapot gegaan en aangezien ik een meisje ben die wel dingen zelf op wil lossen. Dus heb ik voor de handigheid een Gasveer besteld bij het bedrijf genaamd Mparts. Goede koop natuurlijk en zeker geen slechte kwaliteit. Dankzij dit bedrijf is het mogelijk om goedkoop en met een paar gratis youtube filmpjes hoe je dit moet monteren zelf te doen.

mparts

Tegenwoordig hartstikke duur

Tegenwoordig als je een afspraak wil maken bij een automonteur die deze kleine probleempjes oplost moet je een langere periode wachten, dit is sowieso al een minpunt aangezien ik mijn auto gewoon nodig heb. Ook is het nog eens super duur, want bij een monteur betaal je voor het product zelf en ook betaal je zijn werk, dubbel op dus.

Gelukkig kun je dan bij bijvoorbeeld zo’n goed bedrijf zoals Mparts je eigen onderdelen kopen en dan zelf wat gaan knutselen. Ik heb dat dan ook gedaan bij mijn auto, perfect te doen als je de stappen volgt die er worden voorgedaan op filmpjes. Het kost iets meer moeite maar het bespaard wel super veel geld.

veer1

Echt een aanrader

Dit bedrijf heeft een geweldige website met een ruim aanbod aan veren, dit gaat van gasdrukveren naar veren met kliksysteem noem maar op. Alle soorten veren kun je hier aanschaffen en dit voor een goede prijs, nergens anders vind je net zulke goede prijzen als bij Mparts, neem gerust een kijken dus.