Mparts

Gasveer bestellen bij mparts.nl!

Afgelopen maand heb ik te maken gehad met een vervelend probleem. De achterklep van mijn auto kon namelijk niet meer open en dicht. Ikzelf baalde hier enorm van maar wat was de oorzaak van dit probleem? met deze vraag in gedachte ben ik langs een garage gereden. De monteur vertelde mij dat er een gasveer stuk was gegaan. Ook vertelde hij wat de kosten waren voor de reparatie van deze gasveer. Deze kosten waren naar mijn mening schrikbarend en zodoende ben ik opzoek gegaan naar een andere oplossing. Via het internet vond ik een aantal artikelen over hoe dat ik mijn achterklep zelf kon repareren. Daarnaast werd ik via enkele artikelen doorverwezen naar de website van Mparts!

Maar wat is Mparts? Mparts is een bedrijf dat vele lossen onderdelen en dergelijke aanbiedt in hun webshop, waaronder gasveren. Aangezien de prijzen van deze gasveren zeer voordelig zijn nam ik het besluit om deze te bestellen bij Mparts met de intentie om de achterklep van mijn auto zelf te repareren!

Gasveer

Het is gelukt!

Dankzij de snelle service van Mparts werden de juiste veren twee werkdagen na bestelling bij mij thuis aangeleverd. Dezelfde dag ben ik stapsgewijs bezig geweest met repareren van mijn achterklep. Na een hele middag aandacht te hebben besteed aan het maken van mijn achterklep kan ik u vertellen dat het is gelukt!

Dankzij Mparts heb ik zelf de achterklep van mijn auto weten te repareren waardoor ik een fors bedrag heb bespaart op reparatiekosten!

Kwaliteit