Bij Cars by Lex koop je een betrouwbare Mini

Cars by LexAl een tijdje was ik op zoek naar een Mini en gelukkig vond ik deze bij Cars by Lex. Ik heb zelf ervaren dat het best lastig is om een Mini Cooper te vinden die niet alleen voldoet aan je wensen, maar ook nog eens betaalbaar is. Daarnaast wil je hem natuurlijk het liefst kopen bij een betrouwbare garage waar je ook garantie hebt. Cars by Lex heeft meer dan 20 jaar ervaring en ik kan je vertellen dat je dit merkt aan de uitstekende service. Voor een betrouwbare Mini met een lage kilometerstand ben je hier aan het juiste adres.

Cars by Lex levert rijklare auto’s af

Bij Cars by Lex weet je dus zeker dat je een goede auto koopt. Deze worden namelijk uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit, uitvoering en kilometerstand en pas als alles goed is, wordt de auto verkocht. Dit zie je ook direct wanneer je de showroom binnenloopt. Alle Mini’s zien er stuk voor stuk top uit! Gelukkig had ik al een snel een Mini gevonden en deze was precies zoals ik in gedachten had: een rode Mini Cooper S met panoramadakje! De prijs sloot ook aan op wat ik gedachten had en al snel hebben we de koop rond gemaakt. Het is fijn dat dit bedrijf service nog echt hoog in het vaandel heeft staan. Een servicebeurt en eventuele APK keuring zit dan ook altijd bij de prijs inbegrepen dus er komen niet onverwacht hoge kosten bij. Je weet bij Cars by Lex gewoon altijd waar je aan toe bent dankzij de heldere communicatie.

Cars by LexRuime keuze in uitvoeringen

Cars by Lex is een Mini specialist dus je mag rekenen op een uitgebreid aanbod van allerlei Mini’s. Je vindt hier de klassieke Mini, maar ook hele nieuwe modellen. Deze zijn uiteraard van alle gemakken voorzien. Ook kun je kiezen voor extra luxe opties, zoals boordcomputer, cruisecontrol, stoelverwarming, led verlichting en nog veel meer. En wat te denken van een cabrio? Heerlijk je dak open gooien op zomerse dagen! Waar je ook naar op zoek bent, ga gerust langs bij deze garage en deel je wensen! Zij kunnen je precies vertellen wat bij je past en natuurlijk kun je dan ook direct een proefritje maken.