Waar kan ik voordelig een parkeerplaats bij Eindhoven Airport vinden?

luchthaven-eindhoven-300x225 Je gaat binnenkort op vakantie en je vliegt vanaf Eindhoven. Dan wil je natuurlijk eerst alles goed regelen. Je hebt je vliegtickets geboekt, het hotel is ook al geboekt, maar vergeet ook niet voordelig een parkeerplaats te reserveren. Online kun je voordelig een parkeerplaats voor je auto reserveren. Er zijn in de omgeving van Eindhoven Airport diverse parkeerbedrijven actief waar je terecht kunt.

Wat kost het?

Park-en-fly-in-Eindhoven-300x300
Parkeren vliegveld Eindhoven reserveren hoeft zeker niet duur te zijn. Door te vergelijken zie je direct welke aanbieder het goedkoopst is. Hoeveel het kost hangt af van diverse factoren. Ga je kort op reis, dan ben je vanzelfsprekend voordelig uit. Ga je langer op reis, dan is het duurder. Dat is logisch, maar er zijn ook andere factoren die de prijs bepalen. Kies je voor valet parking, dan betaal je meer. Bij valet parking word je auto opgehaald en gebracht. Je rijd je auto naar het vliegveld en een chauffeur brengt deze vervolgens naar een parkeerplaats. Bij terugkomst wordt de auto door een chauffeur weer naar het vliegveld gebracht. Aangezien dit wat ‘luxer’ is betaal je logischerwijs wat meer.

 

De prijs is voor veel mensen een belangrijke factor, maar er is meer dan alleen geld. Het gaat ten slotte wel om je auto en deze wil je niet zo maar ergens achterlaten. Er zijn verhalen bekend van louche bedrijven die gewoon in jouw auto rondrijden, zonder dat zij dat mogen doen. Hier zit je niet op te wachten, dus kijk ook goed naar de betrouwbaarheid van een bedrijf.

Quickparking-Eindhoven