Met de trein of eigen auto naar Schiphol

Een vraag die elk keer weer naar voren komt als het om reizen gaat. Moet ik met de auto naar Schiphol of liever met de trein? Als ik met mijn auto ga dan ga ik op Schiphol moeten parkeren en dat kost geld, welke kant moet ik opgaan?

In beide gevallen ga je geld moeten uitgeven om te parkeren, dat staat vast! Als je met de trein gaat reizen naar Schiphol gaat dat u misschien evenveel geld kosten als u met de auto zou gaan. Het is hier een kwestie van onderzoek, als u online even goed uitkijkt naar parkeer opties op Schiphol dan gaat u zien dat er een heleboel zijn die extra service aanbieden en vaker van die leuke kortingen hebben.

parkeren

Als u met de auto gaat dan bespaart u een heleboel moeite, want met de trein zal dat moeizamer gaan, vooral als je niet alleen op reis gaat en een heleboel koffers bij de hand hebt die meegenomen moeten worden.

Bang zijn dat er iets met uw auto zal gebeuren als u het daar parkeert en weg gaat hoeft ook niet, want er zijn een heleboel Schiphol parkeren opties. Zo heb je Valet parking waarbij je auto onderdak geparkeerd staat onder toezicht van camera’s. Handige optie als je geen risico wilt gaan nemen met de veiligheid van je auto!

Je kunt eerlijk gezegd beide kanten op gaan, maar toch is het handiger gebleken om met je eigen auto naar Schiphol te gaan dan met de trein. Het bespaart je een heleboel moeite en ook geld in de meeste gevallen.