Wilt u een laadpaal laten plaatsen bij u op het erf?

Een auto is voor ons altijd, nog steeds overigens, een noodzakelijk kwaad geweest om van A naar B te kunnen komen. Ons werk brengt met zich mee dat wij beiden een lease auto van de zaak hebben. Nooit hebben wij ons druk gemaakt over welke lease auto wij dan kregen om zakelijk mee te kunnen rijden. Alleen de auto van mijn partner hebben wij bijtelling voor omdat daar ook privé mee gereden mag worden. Het bedrijf waar hij werkt kent maar een manier van leasen en dat is dat de lease auto zowel zakelijke als privé gereden wordt. Of je het nu leuk vindt of niet, de bijtelling heb je sowieso. Ook hier hebben wij nooit moeilijk over gedaan omdat we er ook het gemak van hebben. Echter heeft het bedrijf waar manlief werkt, besloten om alleen nog maar met elektrische lease auto’s te werken. Op zich helemaal niks mis mee, ware het niet dat je dan thuis ook een laadpaal moet hebben om de auto op te kunnen laden want het systeem van de bijtelling blijft onveranderd. De kosten voor het laten aanleggen van een laadpaal thuis, worden volledig vergoed maar je moet het wel zelf regelen. Over een maand zal de nieuwe elektrische auto voor mijn man worden afgeleverd en dus zullen we als de wiedeweerga een laadpaal moeten laten plaatsen. Totaal niet thuis in de wereld van de elektrische auto, ben ik op google gaan zoeken naar een laadpaal. Nou ik kan u vertellen, daar word je niet blij van. Een overload aan sites vulden mijn scherm en ga daar dan maar eens een site tussen uitpikken die voor een schappelijke prijs een laadpaal kan plaatsen. Puur op de gok ben ik beland op de site laadpaalcompleet.nl en dit blijkt een schot in de roos. Een overzichtelijke en heldere site die je heel eenvoudig naar de juiste laadpaal leidt. Opgelucht dat het uiteindelijk makkelijker was dan dat het in eerste instantie leek, heb ik de juiste laadpaal bestelt en een erkende installateur via deze site zal zorg dragen voor het aansluiten. Blij dat ik deze site gevonden heb.

Op een makkelijke en fijne manier een laadpaal bestellen, via deze site is dat een fluitje van een cent

Elektrische auto’s hebben zo hun voordelen ten opzichte van de traditionele auto’s. Echter bij de aanschaf van een elektrische auto komt u ook voor het voldongen feit te staan dat u een laadpaal moet laten plaatsen. Deze site is een ware topper op dat gebied en voordat u het weet is de laadpaal bij u thuis aangesloten.

De ene laadpaal is de andere niet en als u alles hierover wilt weten, dan kan deze site u zeker van dienst zijn

Door de site laadpaalcompleet.nl, was het super makkelijke om thuis een laadpaal te laten aansluiten.Wij zijn dan ook erg tevreden met deze site omdat:

  • Zij een hele handige keuzehulp hebben.
  • Zij graag uw vragen beantwoorden.
  • Zij een prima service hebben.

Laadpaal nodig? Bezoek dan eens deze site. Hier vindt u precies wat u nodig heeft voor een heel goede prijs. 

Lees meer…