Tractor

T rijbewijs theorie

Als je je trekkerrijbewijs wilt halen moet je al in het bezit zijn van een T rijbewijs theorie certificaat. Je mag al starten als je 15,5 jaar oud bent, in tegenstelling tot bij alle andere rijbewijzen. De trekker praktijklessen mag je vanaf je 16e volgen. Je bent verplicht een trekkerrijbewijs te hebben als je tractor, land- en bosbouwtrekker of wel een motorvoertuig met beperkte snelheid bestuurd op een openbare weg. Dit rijbewijs biedt je de bevoegdheid om een LBT en MMBS met aanhanger te besturen. Een LBT en MMBS met een uitrustingsstuk dat verwisselbaar is (niet breder dan 130 cm), wordt ingezet om te vegen, maaien, onkruid- of gladheid te bestrijden. Hierbij hoef je niet per se het rijbewijs te hebben.

T rijbewijs theorie

T rijbewijs theorie online of klassikaal

Je kunt je T rijbewijs theorie online leren door middel van E-learning. Via de webshop van Trekkerrijbewijs.nl kun je online a het theoriemateriaal bestellen dat je nodig hebt. Meteen na de betaling al ontvang je een inlogcode waarmee je kun inloggen en dan kun je direct aan de slag met het leren van de theorie! Trekkerrijbewijs.nl biedt ook klassikale cursussen aan. Je kunt je aanmelden met een mailtje naar info@trekkerrijbewijs.nl. Bij de klassikale lessen is geen standaard lesmateriaal voorhanden. Je kunt de E-learning gebruiken die je zelf kan aanschaffen. Natuurlijk kan Trekkerrijbewijs.nl je na het behalen van de theorie ook helemaal klaarstomen voor het halen van je echte T rijbewijs! Dit kan in Limburg en in de omgeving hiervan.

Trekkerrijbewijs

Waarom Trekkerrijbewijs.nl?

Trekkerrijbewijs.nl is een initiatief van Keijbeck opleidingen en Kees de Vaan opleidingen. Er zijn een paar voordelen van Trekkerrijbewijs.nl:

  • Ze zijn de grootste opleider in Zuid-Nederland
  • 21% BTW weg ermee! Je betaalt bij hun geen BTW
  • Er zijn geen wachttijden, je kan direct beginnen
  • Je start met een gratis (!) proefles