Occasion Nijmegen

Op zoek naar een occasion in Nijmegen? Deze autodealer helpt u graag!

Paul van Dalen automobielbedrijf is occasion in Nijmegen dat sinds het jaar dat het is opgericht uitgegroeid tot een gewaardeerd adres in Huissen en omstreken. Paul van Dalen is gespecialiseerd in de verkoop van kwalitatieve occasions met een lage kilometerstand. Ze hebben een steeds wisselende voorraad van occasions in Nijmegen in verschillende prijsklassen. Dankzij het ruime aanbod hebben zij altijd een occasion staan passend binnen uw budget, bij uw situatie en uw persoonlijkheid. Bent u dus op zoek naar een occasion in de omgeving Nijmegen? Dan is dit automobielbedrijf in Huissen zeker de moeite waard om langs te gaan.

Bij Paul van Dalen ligt hun kracht in betrouwbaarheid en openheid tegenover de klanten. Iedere klant staat op de eerste plaats. De occasions worden standaard afgeleverd met het volgende: voldoende brandstof, een onderhoudsbeurt, NAP, een complete reiniging van binnen en buiten, nieuwe Apk-keuring, BOVAG garantiepas en minimaal 6 maanden BOVAG-garantie (bij aankoop boven de €4.500,-) of een resterende fabrieksgarantie. Mocht u niet uit de buurt komen kan in overleg de garantie ook bij de plaats waar u woonachtig bent worden verleend.

Occasion Nijmegen 1

Koop een occasion in Nijmegen

Waarom kiezen voor een occasion in Nijmegen in plaats van een nieuwe auto? Als u kiest voor een occasion, dan krijgt u namelijk een geweldige auto voor een zeer voordelige prijs. De auto is zo goed als nieuw, met een lage kilometerstand, voor een veel lagere prijs dan een nieuwe auto. Veel particulieren maken de keuze voor een occasion in Nijmegen in plaats van een nieuwe auto mede doordat het een stuk voordeliger is. Paul van Dalen automobielbedrijf dat is gevestigd op twee locaties. Op de Karstraat hebben ze een showroom en onderhoudsmogelijkheden. Op de tweede locatie aan de Veilingweg is er alleen verkoop. Doordat ze rond de 100 BOVAG-occasions hebben, zal er altijd een occasion voor u tussen staan. Bent u dus op zoek naar een occasion bij Nijmegen? Dan kunt u altijd langskomen bij één van de vestigingen. U zult hier altijd een kopje koffie kunnen drinken.